MUŠKARCI, BRINITE O SVOM ZDRAVLJU – BIOBAZA

PREDSTAVLJA NOVU KOLEKCIJU JAJOPERA

 

novijajoperi

 

Biobaza i ove godine podržava Movember – mjesec posvećen podizanju svijesti o muškom zdravu, novom kolekcijom Jajopera. Ovaj pažljivo formulirani, prirodni gel za intimnu njegu muškarca svojim šaljivim imenom šalje jako ozbiljnu poruku – Muškarci, brinite o zdravlju svog intimnog područja!, jer od karcinoma testisa obolijevaju sve češće muškarci prosječne životne dobi od svega 33 godine. Zato, operite s razlogom!

 

Počinje studeni poznat po kampanji Movember, posvećenoj muškom zdravlju te podizanju svjesnosti o karcinomu testisa. Biobaza prirodna kozmetika i ove je godine za Movember pripremila novu kolekciju Jajopera, gela za njegu osjetljivog intimnog područja muškaraca, s tri simbolična imena Ledolomac, Žongler i Lovac. Ova šaljiva imena donose izuzetno kvalitetne, 97% prirodne gelove za intimnu njegu farmaceutske kvalitete, ali ujedno šalju i vrlo ozbiljnu poruku muškarcima da brinu o zdravlju svog intimnog područja.

Naime, statistika iz godine u godinu je sve lošija pa tako trenutno od karcinoma testisa obolijeva svaki 250. muškarac na svijetu prosječne dobi od 33 godine. Biobaza Jajoper apelira na posebnu pažnju prilikom obavljanja svakodnevne higijene s ciljem ranog otkrivanja ove maligne bolesti. Prepoznajte se u jednom od novih Jajopera i operite s razlogom:

LEDOLOMAC

Neustrašiv, odvažan i šarmantan, Ledolomac preuzima kontrolu u najizazovnijim trenucima, baš kao i ovaj jedinstveni gel za intimnu njegu muškarca - s posebnom porukom. Simboličnog imena, Biobaza Jajoper Ledolomac svojom 97% prirodnom formulacijom obogaćenom vrijednim sastojcima - ekstraktom lista masline i kadulje, te 3% CBD-om, osigurava moćnu njegu osjetljivog intimnog područja. Eterična ulja mente i bora osiguravaju dugotrajnu, ugodnu svježinu.

ŽONGLER

Veseo, spretan, nemirnog duha Žongler je kao mačak s devet života – genijalac. Baš kao i jedinstveni gel za intimnu njegu muškarca, Biobaza Jajoper Žongler koji svojom 97% prirodnom formulacijom s visokovrijednim morskim kolagenom, glicerolom, aloe verom i đumbirom genijalno njeguje osjetljivo intimno područje uz toplu svježinu.

LOVAC

Precizan i jasan, (ne)rijetko sa čvrstim dokazima, Lovac je autoritet, baš kao i Biobaza Jajoper gel za intimnu njegu muškarca. 97% prirodna formulacija obogaćena blagotvornim ekstraktima kamilice, aloe vere, glicerola i rižinog proteina čuvat će osjetljivo intimno područje od iritacija uz nježan, ugodan miris.

Nove Biobaza Jajopere potražite u drogerijama i većim trgovinama.