BIOBAZA ORAHOL – STOTINU GODINA ČAROBNOG, BRONČANOG TENA

Biobaza Orahol smeđe orahovo ulje za brončani ten inspirirano je recepturom iz bogatog fundusa Neve, a datira u ranu 1918. godinu, kada su se naše bake i prabake sunčale na balkonima, u vrtovima, šodericama i otkrivale prve čari prirodno preplanulog tena.

Za ovo je ljeto Biobaza stručnjaci za sunčanje pripremili su posebno izdanje Orahola,  Smeđe ulje i Smeđi pekmez, posvećeno originalu sa stoljetnom tradicijom prepoznatom po svojoj vrhunskoj kvaliteti i učinkovitosti.

Oba Biobaza Orahol proizvoda na bazi smeđeg orahovog ulja oduševit će vas već pri prvom dodiru s kožom jer je riječ o koktelu deset prirodnih, visokokvalitetnih ulja obogaćenog najboljim dijelovima domaćeg oraha – zelenog usplođa, ploda i lista, koji uz ulje mrkve bogato betakarotenom izvrsno potiču tamnjenje. Tijekom dvogodišnje maceracije oraha, Biobaza farmaceuti dobili su izvrsno ulje, guste, bogate teksture i lijepe smeđe boje koje nježno tonira, štiti od isušivanja te zaglađuje kožu, a pritom potiče prirodnu preplanulost.

Ugodnog mirisa, novo Biobaza Orahol Smeđe ulje i Smeđi pekmez su prava kozmetička poslastica za plažu, a osim na tijelo, možete ih nanijeti na vrhove kose kako bi je zaštitili od isušivanje te potakli stvaranje sunčanih, zlatnih pramenova.

Biobaza Orahol proizvodi ne sadrže zaštitne faktore stoga se preporučuju svima koji su postigli prvu preplanulost ili imaju ten otporan na sunce.

Potražite nove Biobaza Orahol proizvode u lokalnim dm drogerie markt, Bipa i Müller drogerijama u cijeloj Hrvatskoj.

Uživajte odgovorno na suncu!