Nutrikozmetički tretman za rast i jačanje kose

98% prirodnog podrijetla
100ml + 40 caps.
Cijena: 28,68 €
216.05 HRK | 28.68 €

Inovativni tretman sastoji se od prirodnog eliksira za njegu vlasišta i kapsula (dodatka prehrani) s idealnim omjerom vitamina i minerala za 40-dnevni ciklus obnove i poticanja rasta kose, revitalizaciju kože.

Kapsule

Kapsule sadrže koktel visoko-koncentriranih vitamina i minerala, poput cinka, biotina i selena, koji doprinose održavanju normalne kose; bakra koji doprinosi normalnoj pigmentaciji kose; vitamina C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože; vitamina B2 i nikotinamida koji doprinose održavanju normalne kože.

Uputa za upotrebu

Jednu kapsulu dnevno, najbolje nakon doručka, uzeti s dosta tekućine.

Eliksir za rast i jačanje kose

98% prirodna, brzo upijajuća, nemasna formula za revitalizaciju kose obogaćena inovativnim prirodnim sastojkom – *Redensylom, koji klinički dokazano potiče rast novih vlasi i smanjuje njihovo ispadanje. Ekstrakt koprive pomaže ojačati korijen kose, ricinusovo ulje njeguje, a menta smiruje nadraženo vlasište. Za bolji učinak preporučuje se koristiti neprestano uz kapsule (dodatak prehrani) tijekom prvih četrdeset dana tretmana, ujutro i navečer. 

*patentiran prirodni sastojak koji već nakon tri mjeseca korištenja usporava gubitak kose, stimulira rast kose, povećava gustoću kose vlasišta što je dokazano provedenim kliničkim ispitivanjima.

Primjena

Eliksir nanijeti na čisto i suho vlasište te nježno umasirati i pustiti da se upije. Ne ispirati. Po potrebi nanijeti ujutro i navečer. U slučaju mogućih iritacija ili preosjetljivosti, odmah prestati s upotrebom.
Sastojci iz Herbariuma

Ricinusovo ulje, ekstrakt koprive, ulje mente

Za najbolje rezultate preporučuje se koristiti uzastopno tri mjeseca.

270x352px 01

270x352px 05