x 

0 proizvoda.

 

  • Jedan od najstarijih poznatih mirisa
  • Najčešće se koristi u kozmetičkoj i parfemskoj  industriji zbog svojih prepoznatljivih, ugodnih drvenastih nota
  • Posjeduje antibakterijska svojstva
  • Koristi se za njegu nadražene, suhe i ispucane kože Umiruje nadraženu kožu Za njegu nadražene kože, a koristi se i za njegu suhe i ispucane kože
  • Koristi se kod tretmana prištića i ožiljaka komedona
Nema rezultata

270x352px 01

270x352px 05

Koristimo kolačiće kako bismo pratili dolaske na naše stranice, ne spremamo nikakve podatke. Više o kolačićima i EU direktivi možete pročitati ovdje Privacy Policy.

Prihvaćam kolačiće sa ove stranice