Rapid6

100ml
Fogyasztói ár4,85 €

A Biobaza WhiteFix fogkrém nem tartalmaz fluort, SLS-t, cukrot és parabéneket, természetes összetevői és szabadalmaztatott csiszolóanyag-mentes formulájának köszönhetően pedig segít megóvni a fogakat a plakk kialakításától, erősíti és védi a fogínyt. Innovatív összetevővel dúsítva*OMD, amely - klinikailag bizonyítottan - remineralizálja a fogzománcot, erősebbé és kevésbé érzékennyé teszi a fogakat a meleg-hideg hatásokra, miközben segít megőrizni a természetes fehérséget és hozzájárul a teljes szájüregvédelem biztosításhoz.

*Különösen strukturált kalcium-karbonát a szájhigiénia alkalmazásához. Összetételének köszönhetően lehetővé teszi a fogak remineralizációját, simítja a felületét, és fokozatosan fehéríti őket, így visszaadva a fogak természetes fehérségét és ragyogását. Nem abrazív hatású, és nem tartalmaz nanorészecskéket.

A fogak és a szájüreg hatékony higiéniájához minden étkezés után mosson fogat! Tegye a Biobaza fogkrémet a száraz fogkefére és körkörös mozdulatokkal kefélje a fogait legalább két percig, közben a fogínyt is érintve és masszírozva. A fogkrémet ne nyelje le, és a végen öblítse ki! 12 éves kortól ajánlott.

Természetes összetevők

kókuszolaj, mentaolaj, csalán kivonat, stevia kivonat

m 1

m 5