ahc

BIOBAZA JE OMILJENE BLAGDANSKE SLASTICE ZAPAKIRALA U

NOVU KOLEKCIJU MIRISNE PRIRODNE KOZMETIKE

Ekskluzivno u Bipa trgovinama dostupna je nova Biobaza Adriatic Heritage kolekcija prirodne kozmetike koja ovih blagdana prigodno donosi tradicionalne slastice u obliku mirisnih gelova za tuširanje i krema za njegu tijela. Fritule, Arancini i Botuni – tri su mirisne note u novog kolekciji od kojih će vam rasti zazubice. Sadrže birane prirodne sastojke iz recepata popularnih slastica, a koje koža obožava, poput hranjivih maslaca, ulja, ekstrakata šipka, naranče, limuna. Neodoljivog prirodnog mirisa, a ujedno i hranjivih formulacija, Adriatic Heritage kolekcija je idealan izbor za zimsku njegu kože (i poklone pod bor). Osjetite Fritule, Arancine i Botune na svojoj koži i željet ćete blagdane provesti ispod toplog tuša.

Biobaza Adriatic Heritage Collection predstavlja blagdansku kolekciju gelova za tuširanje i krema za njegu tijela, ograničene naklade, nadahnutu bogatom tradicijom i poviješću gradova smještenih na obali i otocima Jadrana. Ove godine kolekcija je posvećena trima slasticama koje se tradicionalno pripremaju za blagdansko doba, a čiji sastojci ujedno pružaju i prirodnu njegu zimom iscrpljenoj koži: fritulama – najpopularnijoj slastici od aromatičnog tijesta prženog u vrućem ulju, arancinima – ušećerenim koricama sočnih naranči punih zanimljivih aroma i botunima ili husarskim kolačićima u obliku gumbića vojnika lake konjice K und K.

U njihovu čast, u Biobazi smo osmislili gelove  za tuširanje i bogate kreme za njegu tijela koje svojim mirisima i sastojcima odgovaraju ovim popularnim blagdanskim slasticama:

FRITULE - GEL ZA TUŠIRANJE

Simbol blagdana, fritule - svojom mekom teksturom, sočnim srcem i neodoljivim mirisom donose blagostanje u svako okruženje u kojem se nađu. Inspirirani ovom skromnom slasticom moćnog učinka na sva osjetila, pripremili smo 97% prirodni Adriatic Heritage Collection gel za tuširanje. Formulacija obogaćena hidroliziranim proteinom badema, ekstraktom madagaskarske vanilije, aloe verom i glicerolom, nježno čisti kožu te pruža baršunastu mekoću neodoljive mirisnosti. Uz koricu limuna i cimet, dobivamo pravu kozmetičku poslasticu u kojoj možemo neizmjerno uživati pod tušem, bez straha od kalorija. Dopustite da vas osvoji već na prvo tuširanje!

FRITULE - KREMA ZA TIJELO

Hranjiva formulacija na bazi prirodnih maslaca i ulja čini kožu nahranjenom, mekom i glatkom. Uz dodatak proteina badema, ekstrakta madagaskarske vanilije i aloe vere, koža će uživati u pravoj njegujućoj poslastici. Adriatic Heritage Collection prirodna krema za tijelo

oduševljava svojom bogatom teksturom koja se brzo upija u kožu bez masnog traga, a ostavlja je neodoljivo mirisnom, nježnom i mekom. Otvorite sva osjetila i uživajte u slatkom ritualu njege!

ARANCINI –  GEL ZA TUŠIRANJE

Čista prirodna energija izvire iz sočnih plodova na suncu dozrelih naranči pa se zato arancini pažljivo čuvaju za sivilom obojane zimske dane. Inspirirani ovom tradicionalnom poslasticom, pripremili smo osvježavajući 96% prirodni Adriatic Heritage Collection gel za tuširanje koji unosi sunce u vašu kupaonicu. Obogaćen hidroliziranim proteinima slatkog badema, eteričnim uljem korice slatke naranče, sokom aloe vere i glicerolom,  nježno uklanja nečistoće, hidratizira kožu i štiti je od isušivanja. Pruža joj blistav izgled i tonus, a ujedno budi sva osjetila svojim profinjenim, gorko-slatkim, zavodljivim mirisom. Zatvorite oči i uživajte!

ARANCINI – KREMA ZA TIJELO

Arancini su prava poslastica, kako na blagdanskom stolu tako i za kožu. Ova 97% prirodna krema za tijelo sadrži pažljivo odabrane sastojke koji se brzo upijaju u kožu te je čine elastičnom, mekom i blistavom. Kombinacija visokovrijednih maslaca i ulja, uz hidrolizirane proteine slatkog badema, aloe veru i eterično ulje korice slatke naranče, idealna su poslastica za suhu, beživotnu kožu kojoj je potrebna čista prirodna energija. Neodoljivog, decentnog, gorko-slatkog mirisa, ova krema ugodom obavija kožu i sva osjetila tijekom cijelog dana.

BOTUNI – GEL ZA TUŠIRANJE

Ima li išta slađe od prhkih kolačića koji mirišu na vaniliju, punjenih domaćom marmeladom od šipka ili marelice?! Inspirirani gumbima vojničkih odora, botuni - maleni slatki zalogaji, poslužili su nam kao ideja za 96% prirodni Adriatic Heritage Collection gel za tuširanje u kojem se gurmanski uživa svim osjetilima. Kompleks hidroliziranih proteina slatkog badema, ekstrakta šipka, aloe vere i glicerola nježno čisti kožu te joj osigurava hidratantnu njegu i blistavost. Uz dodatak vanilije, postaje prava poslastica kojoj je teško odoljeti pod tušem jer pruža jednu posebnu mirisnost.

BOTUNI – KREMA ZA TIJELO

Hranjivi maslaci - kakao i karite, kao i ulja badema i sezama, izvrsno hrane i njeguju kožu bez masnog traga. Baš kao što kolačićima daju prhkost, u ovoj kremi koži pružaju mekoću i podatnost. Uz ekstrakt šipka, vaniliju i aloe veru, Adriatic Heritage Collection krema Botuni prava je poslastica za sva osjetila. Nježnog profinjenog mirisa i moćne, 97% prirodne formulacije, osvježava kožu, hidratizira i hrani, štiti od isušivanja, a ujedno pruža nevjerojatan osjećaj ugode. Krema se lagano nanosi i brzo upija, dok mirisnost nenametljivo osvaja vaša osjetila tijekom cijelog dana.

Ovu blagdansku kolekciju potražite ekskluzivno u svim Bipa trgovinama po cijeni od 21,90 kn za gel za tuširanje i 39,90 kn za kremu za tijelo.