Rapid6

100ml
Sales price 4,85 €

Biobaza WhiteFix zobna pasta ne vsebuje fluorja, SLS-a, sladkorja in parabenov, zahvaljujoč naravnim sestavinam in patentirani formuli brez abraziva, pa varuje zobe pred nastajanjem zobnih oblog ter učvršča in varuje zobno meso. Obogatena je z inovativno sestavino*OMD, ki – klinično dokazano – remineralizira zobno sklenino pri čemer naredi zobe močnejše in manj občutljive na toplo-mrzle držljaje, ob enem pa pomaga pri ohranjevanju naravne beline in nudi popolno zaščito ustne votline.

*Posebej strukturiran kalcijev karbonat za uporabo v oralni higieni. Zahvaljujoč svoji sestavi omogoča remineralizacijo zob, izglajuje njihovo površino ter jih postopno izbeljuje in jim povrne naravno belino in lesk. Ni abraziven in ne vsebuje nanodelcev.

Za učinkovito higieno zob in ustne votline svetujemo ščetkanje po vsakem obroku. Biobaza pasto nanesite na suho ščetko ter s krožnimi gibi ščetkajte zobe najmanj 2 minuti, pri čemer zajamete in masirate tudi dlesni. Omejite požiranje paste na minimum in dobro izperite. Priporoča se po napolnjenem 12. letu.

Naravne sastavine

mintovo olje, kokosovo olje, izvleček koprive, izvleček stevije

rastline 16 08

s 5