SQUARE SHOP

PRETRAGA

Rapid6

100ml

Sales price 4,85 €

Biobaza WhiteFix pasta za zube ne sadrži fluor, SLS, šećer i parabene, a zahvaljujući prirodnim sastojcima i patentiranoj formuli bez abraziva, štiti zube od stvaranja kamenca te učvršćuje i štiti zubno meso. Obogaćena je inovativnim sastojkom* OMD koji - klinički dokazano - remineralizuje zubnu gleđ čineći zube snažnijim i manje osetljivim na toplo-hladne nadražaje, a ujedno pomaže u održavanju prirodne beline i pruža potpunu zaštitu usne šupljine.

*Posebno strukturiran kalcijev karbonat za primenu u oralnoj higijeni. Zahvaljujući svome sastavu, omogućuje remineralizaciju zubi, zaglađuje njihovu površinu, te ih postupno izbeljuje vračajući im prirodnu belinu i sjaj. Nije abrazivan i ne sadrži nano čestice.

Primena

Za efikasnu higijenu zubi i usne šupljine savetujemo pranje nakon svakog obroka. Biobaza pastu nanesite na suvu četkicu te kružnim pokretima četkajte zube zahvaćajući i masirajući desni, najmanje 2 minute. Svedite gutanje paste na minimum i isperite. Preporučuje se od navršene 12. godine

Sastojci iz Herbariuma

Ulje nane, ulje kokosa, ekstrakt stevie, ekstrakt koprive

sr 1

sr 5