U ograničenom blagdanskom izdanju Biobaza Adriatic Heritage Collection kozmetike pronađite mirise tradicionalnih kolačića koji se već stoljećima pripremaju duž dalmatinske obale i otoka. Rozata, Rafiol i Mandulat delicije su koje osvajaju sva osjetila, a u novim Biobaza gelovima za tuširanje pružit će, uz predivno mirisno iskustvo, i neodoljivu njegu jer svojim posebnim formulacijama na bazi vanilije, meda, mlijeka, badema, naranče i limuna osiguravaju hranjivu njegu i svilenu mekoću koži. Biobaza Adriatic Heritage Collection gelove za tuširanje potražite ekskluzivno u svim Bipa prodavaonicama.

(Zagreb, 4. prosinca 2020.) – Adventsko vrijeme donosi posebne emocije i najljepša sjećanja na bezbrižno djetinjstvo, a njih neosporno bude mirisi i okusi omiljenih blagdanskih kolačića. Nadahnuti bogatom tradicijom dalmatinske kuhinje, Biobaza farmaceuti odabrali su tri tradicionalne slastice koje svojim neodoljivim mirisima nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnima, a svojim sastavom koži pružaju najnježniju, hranjivu njegu. S 97% prirodnog sastava, novi Biobaza Adriatic Heritage Collection gelovi – Rozata, Rafiol i Mandulat sadrže samo najfinije delicije, poput vanilije, meda, proteina i vodice badema, proteina mlijeka, esencija limuna i naranče kako bi vam ovih blagdana osigurali delikatesnu njegu i cjelovitu olfaktivnu poslasticu pod toplim tušem:

ROZATA

Zavodljivo sladak miris prženog šećera, koji se pretvara u karamel i oblaže svilene note aromatične vanilije, čini Rozatu poslasticom bez konkurencije. Svojim profinjenim sastojcima i teksturom oduševit će sva osjetila, baš kao i ovaj jedinstveni gel za tuširanje bogat proteinima badema i mlijeka, koji će obnoviti kožu te joj dati svilenu mekoću. Neodoljivi mirisi karamele i vanilije svako će tuširanje pretvoriti u pravu poslasticu za koju ćete poželjeti da traje zauvijek.

RAFIOL

Mali kolačić kojem ne mogu odoljeti niti najveći gurmani – Rafiol, svojim jednostavnim izgledom skriva moćnu kompleksnost savršeno uravnoteženih sastojaka i aroma. Bademi, vanilija, maslac, kakao, naranča, limun - ujedno su i sastojci koje koža obožava jer je hrane, hidratiziraju i pružaju joj blistav izgled. Savršeno aromatična, a opet osvježavajuća, mirisna kompozicija Rafiol gela za tuširanje će blagdanske trenutke pod toplim tušem pretvoriti u pravi olfaktivni užitak. 

MANDULAT

Neodoljive, bogate strukture u kojoj se sljubljuju badem i med, Mandulat je tradicionalna poslastica kojoj je nemoguće odoljeti. Kako na nepcu, tako i na koži - Mandulat će svojom bogatom formulacijom s uljem, proteinom i bademovom vodicom pružiti moćnu njegu i najosjetljivijoj koži isušenoj uslijed nepovoljnih zimskih uvjeta. Ovaj gel za tuširanje zavest će sva vaša osjetila svojom posebnom toplinom i slasnim mirisom te vas vratiti u dane djetinjstva i noninu kuhinju prepunu blagdanskih delicija. 

Biobaza Adriatic Heritage Collection gelovi ekskluzivno su dostupni u svim Bipa prodavaonicama po neobavezujućoj preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 19,90 kn (250 ml).