x 

A kosár üres

 BLACK FRIDAY en

Don't miss Black Friday at the Biobaza webshop and take advantage of this great offer! We will give you a free gift of our most popular black products.

For every purchase of Biobaza products in the specified amount, you will receive one or more Biobaza bestsellers based on activated charcoal – for body & teeth care.

€15.00 or more – Black soap as a gift

€30.00 or more – Black soap and DeepWhite as a gift

€40.00 or more - Black soap, DeepWhite and Black Energy shower gel as a gift

This offer is valid from Friday 23 November to Sunday 25 November, exclusively for online shopping.

Az ajakápolás, főleg a hideg hónapokban, különös gondozást igényel. Ezért a Biobaza gyógyszerészei két új, teljes mértékben természetes formulát fejlesztettek ki a kicserepesedett és érzékeny ajkak ápolásáért. A méhviaszon alapuló új Sugar Therapy és Neutral Soft ajakbalzsamok, olyan tápláló összetevőkkel dúsítva mint a pamutolaj, a kakaóvaj és a törpemálna kivonat, valamint az A- és E-vitamin, azonnal puhítják és simítják az ajkakat és segítenek megvédeni a kiszáradástól.

 

sampon eng

Biobaza, natural cosmetics of pharmaceutical quality, is proud to present a new hair line. Four natural shampoos with unique herbal formulations are designed to provide targeted care to every hair type and maintain a healthy scalp, as well as shiny and beautiful hair. Special innovation is Low Poo shampoo with low sulfate level, ideal for daily care of the most sensitive hair.

sun royal i kapsule banner

A Biobaza bemutatja a SUN termékcsalád új termékét: READY FOR SUN étrendkiegészítő kapszula, amely a bőr napozásra való felkészítésére szolgál. Az étrendkiegészítő asztaxantin, béta-karotin és lila répa alapú, A-, C-, és E-vitaminban gazdag.

hu likopen

A Biobaza bővítette Exclusive kollekcióját egy új arckrémmel. Krémet likopinnal kifejezetten zsíros bőrre fejlésztették ki, mert nem zárja el a pórusokat, és nem hagy zsíros nyomot a bőrön. A likopin, egy paradicsomból nyert növényi pigment, amely egyben erőteljes antioxidáns, így jótékony hatással van a bőrre, mivel védi a bőrt a káros szabad gyököktől.