x 

Košarica je prazna

BLACK FRIDAY en

 

Don't miss Black Friday at the Biobaza webshop and take advantage of this great offer! We will give you a free gift of our most popular black products.

For every purchase of Biobaza products in the specified amount, you will receive one or more Biobaza bestsellers based on activated charcoal – for body & teeth care.

€15.00 or more – Black soap as a gift

€30.00 or more – Black soap and DeepWhite as a gift

€40.00 or more - Black soap, DeepWhite and Black Energy shower gel as a gift

This offer is valid from Friday 23 November to Sunday 25 November, exclusively for online shopping.

Nega ustnic, posebej v mrzlih mesecih, zahteva posebno skrb in zato so farmacevtski strokovnjaki iz Biobaze osmislili dve novi, popolnoma naravni formuli za pomoč pri razpokanih in občutljivih ustnicah. Novi Bee Balmi Sugar Therapy in Neutral soft, ki temeljita na čebeljem vosku z dodatkom hranljivih sestavin, kot so olje bombaža, karitejevo maslo in izvleček nordijske robide ter vitaminov A in E, v trenutku zgladijo in omehčajo ustnice ter jih varujejo pred izsuševanjem.

 

sampon hr srb

Biobaza, naravna kozmetika farmacevtske kvalitete, s ponosom predstavlja novo Hair linijo. Štirje naravni šamponi, enkratne, rastlinske sestave so izdelani, da bi lahko vsem tipom las nudili ciljano nego ter vzdeževali lasišče zdravo, lasen  pa dali sijaj in lepoto. Posebna inovacija je LowPoo šampon z zmanjšanim deležem sulfatov, ki je idealen za vsakodnevno nego občutljivih las.

sun royal i kapsule banner

Biobaza predstavlja nov izdelek v SUN liniji: READY FOR SUN dodatek k prehrani (kapsule) za pripravo kože na sončenje na bazi astaksantina, beta-karotena iz črnega korenja, ter vitamini A, C in E.

LIKOPEN HR

Biobaza je svojo Exclusive linijo obogatila z še eno kremo za nego obraza. Krema z likopenom je izdelana za nego mastne kože in jo ne masti niti maši por. Likopen, rastlinski pigment paradižnika, je močen antioksidant, ki blagodejno deluje na kožo in jo varuje pred škodljivimi prostimi radikali.