x 

0 proizvoda.

Ehinacea

EHINACEA

 

  • biljka poreklom iz Severne Amerike
  • u kozmetičke se svrhe koristi zbog svojih osvežavajućih svojstava te delovanja protiv bora
  • kožu takođe i efikasno čisti, umiruje i učvršćuje

Koristimo kolačiće kako bismo pratili dolaske na naše stranice, ne spremamo nikakve podatke. Više o kolačićima i EU direktivi možete pročitati ovdje Privacy Policy.

Prihvaćam kolačiće sa ove stranice